Termeni si conditii

Important! Va rugam sa cititi cu atentie termeni si conditiile de utilizare ale site-ului www.Ampgrup.ro, pentru a evita orice nelamurire.

  1. Informatii si definitii
  2. Raspundere legala
  3. Acces site
  4. Proprietate intelectuala

 

  1. 1 Informatii si definitii

Art. 1 Site-ul www.ampgurp.ro, denumit in continuare “ampgrup”, este detinut si administrat de societatea ampgrup cu sediul social in CRAIOVA, str C-tin Brancoveanu , J16/211/2008, CUI RO73207235

Art.2 Accesarea site-ului ampgrup.ro urmata de cumparare este echivalenta vizitarea, citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

 Art. 3 Ampgrup.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul      acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara a fi nevoie de nicio notificare prealabila.

  Art. 4 Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.ampgrup.ro

   Art.5  Site – magazinul online gazduit la adresa web ampgrup.ro si subdomeniile acestuia.

 

 

CAP. 2 Raspunderea legala

AMP GRUP nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.ampgrup.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice ce pot avea caracter daunator. Atunci cand intrati pe site, o faceti in cunostinta de cauza si pe riscul dumneavoastra, site-ul ampgrup.ro si Amp Grup nu poarta nicio raspundere pentru eventuale daune directe sau indirecte care au fost produse de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Amp Grup nu poarta nicio raspundere fata de erorile care pot aparea in redactarea sau prezentarea informatiilor de pe site.

Responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ampgrup.ro, revine furnizorilor care au furnizat descrierile, Amp Grup nu poarta nicio responsabilitate in acest sens.

Aceste informatii au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care compania le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, orice persoana care are cunostiinta de acest fapt este rugata sa informeze compania la adresa office@ampgrup.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Informatiile care sunt publicate in sectiunile blog literar, social media si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a ampgrup.ro sau a Amp Grup.

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

 

 

Site-ul Ampgrup.ro nu foloseste cookie-uri.

 

CAP. 3 Acces site

Vizitatorii si utilizatorii site-ului Ampgrup.ro  au dreptul sa faca orice comentarii, pot sa transmita sugestii, pot pune orice intrebari sau adauga informatii, numai daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, defaimator, obscen, amenintator, nu deranjeaza sa pericliteaza in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu Ampgrup.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Vizitatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.

Ampgrup.ro nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

CAP 04. Proprietate intelectuala

Continutul site-ului ampgrup.rp  (texte, fotografii, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Amp Grup si a furnizorilor sai si este aparata de legislatia in vigoare si anume legea pentru protectia drepturilor de autor drepturi conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industrialasi .

Folosirea fara acordul Amp Grup a unui sau mai multe elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Informatia prezentata poate include inadvertente de ordin tehnic sau din cauza erorilor de tastat.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email pentru a lua masurile legale care se impun.

Ampgrup.ro si logo-ul Ampgrup.ro sunt marci inregistrate ale Amp Grup

Folosirea pe site-ul ampgrup.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respective de aceea ampgrup.ro si Amp Grup nu isi asuma responsabilitatea si nu pot fi invinuite pentru eventuale pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.